Rose of Bulgaria – un paradis al starii de bine

Poate ca pentru unii trandafirul reprezinta o floare comuna, mult prea obisnuita pentru ocazii rafinate sau alte evenimente de genul. Insa, pentru altii reprezinta un adevarat rasfat, un paradis al starii de bine, o incununare cu bucurii si o desfatare demna de regi si regine. In fond trandafirii au fost si vor fi mereu flori regale, pline de eleganta, care se daruiau numai din iubire si din respect, cu intentii curate si o inima deschisa.

Astfel se poate caracteriza si Argan & Rose Oil, care reprezinta nu doar o gama de produse bio, de lux, ci si un stil de viata confortabil si plin de armonie. Argan & Rose Oil este o gama care va ofera deliciile esentiale ale trandafirului, calitatile pure ale extractului din petalele sale si delicatetea proaspata a petalelor catifelate. Produsele cosmetice pe care vi le oferim au in componenta produsi naturali, suta la suta

vegetali, nu contin parabeni, iar calitatea lor este ridicata. Printre calitatile lor se numara si prospetimea pe care o ofera pielii, tonifierea, siguranta pe care o ofera fiecare produs in parte, cat si eficacitatea de neegalat. Principalul ingredient este reprezentat de uleiul de trandafir de origine bulgareasca care este facut din Rosa Damascena Mill, un ulei natural care este obtinut in distileriile din Valea Trandafirilor care se afla chiar in centrul Bulgariei.

Produsele noastre nu contin conservanti, nu au substante chimice, au in schimb ulei de roza eteric, astfel pot fi conservate intr-un mod cat mai natural. Majoritatea produselor au la baza uleiul natural de trandafir care ajuta foarta mult la inflamatii acolo unde este cazul, mai mult este folosit si pentru alergii, dar ofera si finete de lux pielii. Astfel, cand spunem Argan & Rose Oil singurul lucru la care ne putem gandi este eleganta, intregita de calitate si finete.

Recommended Posts

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/r70483weis/roseofbulgaria.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Comment

Contact

Start typing and press Enter to search

art4