Cele mai iubite cosmetice din extract de trandafiri

Chiar daca industria cosmetica a avansat foarte mult, majoritatea produselor sunt pur chimicale si produsele de natura vegetala sunt tot mai greu de gasit. Argan & Rose Oil este o gama de produse cosmetice care promoveaza trandafirii, o gama dintre putinele cu reale beneficii imediate si directe asupra intregului organism al celor care o adopta. Trandafirul este o floare superba care, chiar daca pentru unii a devenit clasica, aroma sa duce cu gandul la iubire si la romantism, fiind considerata in vremurile antice ca fiind o floare sacra.

Gama noastra de produse Argan & Rose Oil, are la baza extractele naturale din trandafir. Aceasta planta splendida, simbolizeaza si iubirea, insa si secretele, tainele cele mai mistice, rafinamentul, frumusetea, renasterea, moartea sau sangele. Simbolurile sale sunt multiple insa si cu conotatii contradictorii. Totusi aici avem in discutie numai partile

frumoase, caci altfel produsele cosmetice bio nu ar mai avea stralucirea pe care o au. Zeii in trecut se impodobeau cu ghirlande pline cu trandafiri sau le foloseau pe post de mancare, crezand ca ajuta corpului daca au baut prea mult alcool sau daca sunt obositi dupa o petrecere de pomina.

Insa avantajele reale ale esentelor extrase din trandafiri le stim deja. Produsele cele mai iubite sunt atat cele care au la baza apa de trandafir, cat si cele care au la baza ulei esential de trandafir mai ales pentru ca ele au un efect incredibil de calmare. Insa gama noastra de produse nu se bazeaza numai pe aceste extracte, avand in componenta si alte substante care ajuta, obtinandu-se astfel efecte formidabile, totul unindu-se pentru obtinerea perfectiunii. In cazul in care nu ati incercat pana acum sa utilizati produse din extract de trandafir nu e tarziu sa incepeti cu produsele de ingrijire corporala din gama noastra, pentru un plus de stare de bine.

Recommended Posts

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/r70483weis/roseofbulgaria.ro/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Leave a Comment

Contact

Start typing and press Enter to search

art1art7